KVKK Aydınlatma Metni

KAZANDIRANMARKETİM KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA YÜKÜMLÜLÜĞÜ VE BAŞVURU REHBERİ

KAPSAM

KAZANDIRAN MARKETİM İNTERNET HİZMETLERİ A.Ş. ("Kazandıran"), kişisel bilgileri nasıl topladığı, kullandığı ve ifşa ettiği konusunda verileri işlenen kişileri aydınlatma amacıyla bu Gizlilik Beyanını oluşturmuştur.

Bu Gizlilik Beyanı, bu web sitesi yoluyla veya herhangi bir mobil site, uygulama, Kazandıran Sosyal Paylaşım Aracı (Widget) veya bu Gizlilik Beyanına bağlı olan diğer interaktif özellikler ("Site") aracılığıyla toplanan bilgiler için geçerlidir. Bu Gizlilik Beyanı aşağıda belirtilen durum hariç, Kazandıran tarafından çevrimdışı toplanan bilgiler gibi başka herhangi bir şekilde toplanan bilgiler için geçerli değildir.

Kazandıran, Bağımsız Satış Temsilcilerine (“Kazandıran Temsilcisi” veya “Temsilci”) ürünlerini satma hakkını vermektedir. Bağımsız Satış Temsilcileri, Kazandıran tarafından istihdam edilmemektedir. Dolayısıyla,

Kazandıran, pazarlama amaçlarına yönelik olması dahil olmak üzere, Kişisel Bilgilerin Bağımsız Satış Temsilcileri tarafından toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesini kontrol etmemekle birlikte bu hususlarda sorumlu veya yükümlü değildir. Bir Bağımsız Satış Temsilcisine bu Site vasıtasıyla bilgi sağlandığı takdirde, Kazandıran’ın bu bilgilere erişimi olacaktır ve söz konusu bilgileri kullanacaktır. Kazandıran Bağımsız Satış Temsilcileri, müşterilerini ilgilendiren bilgileri Kazandıran’a sunabilir; bu durumda Kazandıran, bilgiler kendisine ulaştığı anda söz konusu bilgileri saklayacaktır. 

KİŞİSEL BİLGİLER

Kişisel Bilgilerin Toplanması

"Kişisel Bilgiler", isim, posta adresi (fatura ve sevkiyat adresi dahil), telefon numarası, e-posta adresi, kredi kartı numarası ve kullanıcı adı gibi bilgilerdir. (Bağımsız Satış Temsilcisi olunduğunda, ürün satın alındığında, öneri, program ve interaktif uygulamalara katılındığında veya Kazandıran’ın internet sitesi veya Mobil uygulama üzerinden irtibata geçildiğinde, Kazandırann'a doğrudan bilgi vermek istendiğinde Kişisel Bilgiler talep edilir.)

Toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma” çalışmalarında sadece Kazandıran bünyesinde kullanılmaktadır.

Kazandıran, üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

Kazandıran e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır.

Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, Kazandıran müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla Kazandıran iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Herhangi bir zamanda günlük e-mail gönderim listemizden çıkmak isterseniz, gönderdiğimiz e- maillerin alt kısmında bulunan “E-bülten listemizden çıkmak için lütfen tıklayınız” linkine tıklayarak e- bülten üyeliğinden tek tıkla , kolayca çıkabilirsiniz.

Resmi tatiller hariç hafta içi her gün: 09.00-18.00 arası Her türlü sorunuz için;

(0850) 840 81 00 no’lu çağrı merkezinden bize ulaşabilirsiniz.

Kişisel Bilgilerin Kullanımı

Kişisel Bilgiler aşağıdaki amaçlar doğrultusunda kullanılabilir;

  • Sorulara yanıt verebilmek, istekleri işleme alabilmek ve yerine getirebilmek için,
  • Temsilci işlemleri hakkında bilgi göndermek için,
  • Ürünler, hizmetler, programlar ve tekliflerle ilgili bilgileri e-posta, SMS, telefon veya posta ile bildirmek için,
  • Kişiye özel ürünler veya teklifler sunmak için,
  • Siteyi ve veya Mobil Uygulamayı kullanmak ve Site ve veya Mobil Uygulama üzerinden diğer kişilerle iletişime ve etkileşime geçilmesini sağlamak için,
  • Kazandıran tarafından veri analizi, denetimler, yeni ürün geliştirme, internet sitesini zenginleştirme, hizmetleri iyileştirme, kullanım eğilimlerini belirleme ve promosyon kampanyalarının etkinliğini tespit etme gibi dahili ticari amaçlar için,
  • Ürün listelerinin alınması, ürün veya hizmet sağlamak için (örneğin, ödemeleri işleme almak, siparişin veya ürün listesinin gönderilmesini sağlamak, ürün listesi veya sipariş hakkında irtibata geçmek ve ilgili müşteri hizmetini sunmak için),
  • "Sosyal Paylaşım Aracı" uygulamalarını kullanarak diğer kişilere e-posta gönderilmesine izin vermek için (Bu özelliği kullanarak, Kazandıran'a, tanıdığınız kişi veya kişilerin adını ve e-posta adresini bu amaç doğrultusunda kullanacağınızı ve vereceğinizi belirtmektesiniz. Bu bilgiler Kazandıran tarafından sadece yönlendirme e-postasını göndermek için kullanılacaktır ve Kazandıran'ın veritabanında saklanmayacaktır),

Kişisel Bilgilerin Paylaşılması

Kişisel Bilgiler, aşağıdaki şahıslarla paylaşılabilir;

  • Kazandıran'a internet sitesi barındırma, veri analizi, ödemelerin işleme alınması, siparişin yerine getirilmesi, alt yapı temini, bilgi teknolojisi hizmetleri, Müşteri Hizmetleri, e-posta gönderim hizmetleri, kredi kartının işleme alınması, denetim, eğitim ve diğer benzer hizmetler gibi hizmet veren üçüncü şahıs servis sağlayıcılarıyla. (Bu hizmetleri Kazandıran'a veya Kazandıran adına sağlama amacıyla, Kişisel Bilgileriniz bu üçüncü şahıslara sunulacaktır veya bu üçüncü şahısların Kişisel Bilgilerinize erişimi olacaktır),
  • Sizinle iletişime geçmeleri, siparişlerinizi yerine getirmeleri veya size hizmet sunmaları için gerekli ölçüde Bağımsız Satış Temsilcileriyle,
  • Kazandıran’ın işi, varlıkları veya sermayesinin tamamının ya da bir kısmının yeniden yapılanması, birleşmesi, satışı, ortak girişim haline gelmesi, temlik edilmesi, devredilmesi veya başka türlü elden çıkarılması halinde (iflas veya benzeri bir süreç ile ilgili olması dahil) üçüncü bir şahısla ve;
  • (a) İkamet ettiğiniz ülke dışındaki yasalar dahil geçerli yasa kapsamında, (b) yasal sürece uymak için, (c)ikamet ettiğiniz ülke dışındaki kamu ve hükümet makamları dahil kamu ve hükümet makamlarından gelen talepleri yanıtlamak için, (d) şart ve koşulları uygulamak için, (e) çalışmalar ve Kazandıran’ın bağlı ortaklıklarının herhangi birinin çalışmalarını korumak için, (f) Kazandıran ve/veya yan kuruluşların, sizin veya başkalarının haklarını, gizliliğini, güvenliğini veya mülkiyetini korumak için ve (g) Kazandıran’ın mevcut kanun yollarını yürütmek veya uğrayabileceği zararları sınırlandırmak için gerekli olan veya uygun görülen durumlarda.

KİŞİSEL OLMAYAN BİLGİLER

Kişisel Olmayan Bilgilerin Toplanması

"Kişisel Olmayan Bilgiler" aşağıdakiler gibi, özel kimliğinizi ifşa etmeyen bilgilerdir;

  • Tarayıcı bilgileri
  • Çerezler (cookies), piksel etiketleri (pixel tags) ve diğer teknolojiler aracılığıyla toplanan bilgiler
  • Demografik bilgiler ve tarafınızdan veya Kazandıran Bağımsız Satış Temsilcileri tarafından sağlanan diğer bilgiler
  • Gruplanmış bilgiler

Kazandıran ve üçüncü şahıs servis sağlayıcıları Kişisel Olmayan Bilgileri çeşitli şekillerde toplayabilirler. Örneğin Kazandıran,

  • Bilgisayar türünüz (Windows veya Macintosh), ekran çözünürlüğünüz, işletim sistemi versiyonunuz ve internet tarayıcınızın türü ve versiyonu gibi bilgileri toplamaktadır.
  • Kazandıran'a kendi isteğiniz ile sağladığınız, bölgeniz, eğitiminiz, mesleğiniz, yaşınız, cinsiyetiniz gibi demografik bilgiler ile hobileriniz ve özel ilgileriniz gibi diğer bilgiler toplanmaktadır. Kişisel Bilgilerle birleştirilmediği sürece bu bilgi, sizi veya bir başkasını kişisel olarak tanımlamamaktadır.

Gruplanmış Bilgiler: Kazandıran "Gruplanmış Bilgiler"i sizi veya bir başkasını kişisel olarak tanımlamayacak şekilde, belirli bir bölgede yaşayan müşterilerin oranını hesaplamak için kullanarak kümeleyebilir ve bazı durumlarda, Kişisel Olmayan Bilgileri Kişisel Bilgilerle birleştirebilir (adınızı coğrafi bölgeniz ile birleştirmek gibi). Kişisel Olmayan Bilgilerin Kişisel Bilgiler ile birleştirilmesi durumunda, birleştirilen bilgiler, Kazandıran tarafından Kişisel Bilgi olarak kabul edilecektir.

Kişisel Olmayan Bilgilerin Kullanılması ve Paylaşılması

Kazandıran "Kişisel Olmayan Bilgiler"i sizi kişisel olarak tanımlamadığı için, herhangi bir amaç için toplayabilir, kullanabilir ve paylaşabilir.

ÇEREZLER (COOKIES) VE DİĞER TEKNOLOJİLER

Çerezler (cookies):

Kazandıran ve üçüncü şahıs servis sağlayıcıları Sitedeki "çerezleri" kullanabilir. Çerezler, bir internet sunucusunun, kayıtların saklanması amacıyla ve başka amaçlar doğrultusunda bir bilgisayara veri aktarmasına izin verir. Çerezler ve diğer teknolojiler, kişiye özel bilgiler ile daha iyi hizmet sunmak ve Sitede devam eden erişimi ve Site kullanımını kolaylaştırmak için kullanılmaktadır. Ayrıca, diğer servis sağlayıcılarının da Kazandıran internet sitesi üzerindeki çerezleri kullanmalarına izin verilebilmektedir. Bilgilerinizin çerezler vasıtasıyla toplanmasını istemiyorsanız, çoğu tarayıcıda çerezlerin kullanımını engellemenize izin veren basit bir prosedür mevcuttur.

Yerel Saklama Nesneleri: Kazandıran ve diğer servis sağlayıcıları, sizi tanımak ve alışveriş sepetinizdekileri hatırlamak dahil, belirli durumlarda Flash Yerel Saklama Nesneleri'ni ("Flash LSO") kullanabilir. Flash LSO, saklanan veri miktarı ve türünden dolayı tarayıcı çerezlerinden farklıdır. Ayrıca, genellikle, Flash LSO kabul edilmesini tarayıcınızdan kontrol edemez, silemez veya devre dışı bırakamazsınız. Flash LSO hakkında ve nasıl kontrol edeceğinize dair ayrıntılı bilgi için Flash Player'ın destek Sayfasına tıklayınız ve Global Storage Settings Panel'i (Global Saklama Ayarları Paneli) seçip talimatları uygulayınız. Bilgisayarınızda kayıtlı Flash LSO'ları şimdi görmek için Website Storage Settings Panel'e (Web Sitesi Saklama Ayarları Paneli) gidiniz, incelemek ve eğer isterseniz herhangi birini silmek için talimatları izleyiniz.

Piksel Etiketleri ve Diğer Teknolojiler: Web işaretçileri (Clear GIF), işlevsel olarak çerezlere benzeyen, kendisine özel tanımlayıcı bulunan çok küçük grafiklerdir. Bununla birlikte, bilgisayarınızın sabit diskinde saklanan çerezlerin aksine, web işaretçileri (Clear GIF) web sitesi sayfasına görülmeyecek şekilde eklenmektedir. Diğerlerinin arasında Site ziyaretçileri takip etmek, Site kullanımı ve yanıt hızı hakkında istatistikler tutmak için Siteyle bağlantılı olarak web işaretçilerini (clear GIF, web beacon, webbug veya pixel tag olarak da bilinmektedir) kullanılabilir. Ayrıca Kazandıran ve diğer servis sağlayıcıları, web işaretçilerini e-posta yanıt hızını takip etmek, pazarlama kampanyalarının başarısını ölçmek ve e- postaların ne zaman görüntülendiğini veya yönlendirildiğini belirlemek amacıyla HTML biçimli e-posta iletilerinde de kullanabilir.

Site Analitikleri: Kazandıran, ziyaretçilerin Siteyi nasıl kullandıklarını takip etmeye ve anlamaya yardım edecek internet sitesi analizlerini yürütmek amacıyla bu bölümde açıklanan teknolojileri kullanan diğer servis sağlayıcılar ile çalışabilir. Örneğin, internet sitesinin performansını ve kullanıcı deneyimini geliştirmeye yardımcı olması amacıyla web analitikleri servis sağlayıcısı olan Omniture'u kullanmaktadır. Omniture Teknolojisi'ne ve "ayrılma" aracına ilişkin gizlilik politikasını incelemek ve daha fazla bilgi için Omniture'un gizlilik merkezini ziyaret ediniz. http://www.omniture.com/en/privacy/2o7#optout

Kazandıran Sosyal Paylaşım Araçları (Widget), Uygulamalar ve Benzer Teknolojiler:

Kazandıran tarafından sunulan teknolojiyi kullanmanız durumunda, herhangi bir Kişisel Bilgi veya bu teknoloji ile ulaşılabilir hale getirdiğiniz diğer bilgiler, uygulanabilir teknolojiyi sunduğunuz sosyal medya ve diğer internet siteleri ve platformlar aracılığıyla kamuya açık hale gelebilir. Ayrıca, bazı teknolojilerin, diğer bölgelerde virüs yoluyla dağıtılabilme özelliği olabilir (örneğin, bir tanıdığınız ya da müşteriniz, sizin bilgilerinizi içeren widget'i kendi bloğunda yayınlayabilir). Kazandıran, kamuya açık hale getirilen Kişisel Bilgilerin ve/veya diğer bilgilerin toplanması, kullanılması veya ifşa edilmesinden sorumlu değildir.

IP ADRESLERİ

IP Adresleri Nasıl Toplanır?

"IP Adresi", kullanmakta olduğunuz bilgisayara internet Servis Sağlayıcınız (ISP) tarafından otomatik olarak atanan bir numaradır.

Bir kullanıcı Siteyi ziyaret ettiği her zaman, ziyaret saati ve ziyaret edilen sayfa/sayfalar ile IP Adresi belirlenebilir ve sunucu kayıt dosyalarına otomatik olarak kaydedilebilir. IP Adreslerinin toplanması, internet üzerinde standart bir uygulamadır ve birçok internet sitesi tarafından otomatik olarak yapılmaktadır.

IP Adresleri Nasıl Kullanılır?

Site kullanım düzeylerini hesaplama, sunucu sorunlarını gidermeye yardımcı olma, dolandırıcılığı tespit etme ve Siteyi yönetme gibi gerekçelerle IP Adreslerini kullanabilir. Gerektiğinde IP adresiniz ilgili yasalar çerçevesinde yetkili kurumlarla paylaşılabilir. Geçerli yasalar uyarınca aksi gerekmedikçe, IP Adresleri, sunucu kayıt dosyaları ve ilgili bilgilerin Kişisel Olmayan Bilgiler olarak kabul edildiği unutulmamalıdır.

SOSYAL AĞ VE İNTERAKTİF ARAÇLAR

Kazandıran İnternet Sitesindeki ve Mobil Uygulamadaki belirli özellikler, size Kazandıran ve diğer kişilerle karşılıklı ilişki içinde olma fırsatı sunmaktadır. Bunlar, blogları, mesaj panolarını, mesajlaşma özelliğini, sohbet özelliğini ve topluluk profili oluşturmayı içermektedir. Bu özellikleri kullandığınızda, adınız, yeriniz ve e-posta adresiniz dahil sunduğunuz herhangi bir bilginin başkalarınca görülecek şekilde paylaşılabileceğinin bilincinde olmalısınız. Bu interaktif özellikler vasıtasıyla sunmayı seçtiğiniz herhangi bir bilgiden Kazandıran sorumlu değildir ve herhangi bir Kişisel Bilgiyi (sağlık veya kredi kartı bilgileri gibi) bu özellikler aracılığıyla paylaşmamanızı önermektedir. Bu özelliklerin kullanılması durumunda, Kişisel Bilgileriniz Siteyi kullanmayı bıraktığınızda bile Site üzerinde kalabilir.

ÜÇÜNCÜ ŞAHIS İNTERNET SİTELERİ

Kazandıran İnternet Sitesi ve Mobil Uygulama diğer servis sağlayıcıların yönettiği internet siteleri ile bağlantı kurabilir. Kazandıran, bağlantı kurulan veya Siteye entegre edilen, diğer servis sağlayıcıların yönettiği internet sitelerinin gizlilik uygulamalarından veya diğer internet reklamcılığı şirketlerinin gizlilik uygulamalarından sorumlu değildir. Siteye bir bağlantının dahil edilmesi, bağlantı kurulan sitenin Kazandıran tarafından yürütüldüğü anlamına gelmemektedir. Kazandıran’ın Bağımsız Satış Temsilcileri, kendi internet sitelerinden ve mobil uygulamalarından bunlar üzerinden toplanan bilgilerden münferiden sorumludur. Bir Bağımsız Satış Temsilcisi, sizden bilgi almak amacıyla Kazandıran Sitesini kullanırsa, Kaandıran, bu bilgilere erişebilir ve söz konusu bilgileri bu Gizlilik Beyanına uygun olarak kullanabilir.

ÜÇÜNCÜ ŞAHIS REKLAMCILAR

Kazandıran, Siteyi ziyaret ettiğinizde reklam yapmak amacıyla diğer reklamcılık şirketlerini kullanabilir. Bu şirketler, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetlere yönelik reklam sunmak amacıyla Siteyi ziyaretinizle ilgili bilgileri kullanabilir. Bu sitede reklamların verilmesi sırasında bu şirketler tarayıcınıza özel çerez (cookie) yerleştirebilir veya tanıtabilir. 

GÜVENLİK

Kazandıran, Kişisel Bilgilerinizin güvenliğini sağlamak amacıyla makul organizasyonel, teknik ve idari önlemleri almaktadır. Bilinen tüm önlemler alınmış olsa dahi, internet üzerinden yapılan veri iletiminin veya veri saklama sistemlerinin 0 güvenli olduğu garanti edilemez. Kazandıran ile olan ilişkinizin artık güvenli olmadığına dair bir şüpheniz varsa, Sitede yer alan “İletişim” bölümünü kullanarak derhal Kazandıran ile irtibata geçip konuyu bildiriniz.

TERCİH

Kazandıran’ın pazarlama ve/veya tanıtım tekliflerini içeren e-posta almak istemiyorsanız, Sitede yer alan “İletişim” bölümünü kullanarak talebinizi Kazandıran'a iletebilirsiniz.

ERİŞİM

Kazandıran'a önceden sunulmuş olan Kişisel Bilgilerinizi gözden geçirmek, düzeltmek veya silmek için ya da bunun Site üzerinden nasıl yapılabileceğine dair bilgi almak için Sitede yer alan”iletişim” bölümünü kullanarak Kazandıran ile irtibata geçebilirsiniz.

SAKLAMA

Kişisel bilgileriniz, yasalarca daha uzun bir saklama süresi gerekmedikçe veya izin verilmedikçe, bu Gizlilik Beyanında belirtilen amaçların yerine getirilmesi için gerekli süre boyunca saklanacaktır.

SİTENİN ÇOCUKLAR TARAFINDAN KULLANILMASI

Bağımsız Satış Temsilcisi olma yaşı 18'dir. Kazandıran İnternet Sitesi, on sekiz (18) yaş altındaki kişilere yönelik değildir, dolayısıyla bu kişiler Siteye Kişisel Bilgilerini vermemelidir.

KİŞİSEL BİLGİLERİN AKTARILMASI

Kazandıran'da Kişisel Bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya yönelik merkezi veri depolama sistemleri kullanılmaktadır.

Bu nedenle Kişisel Bilgileriniz, Kazandıran’ın faaliyette olduğu herhangi bir ülkede saklanabilir ve işleme alınabilir. Kazandıran İnternet Sitesini ziyaret etmeniz ve Kişisel Bilgilerinizi sunmanız, bu bilgilerin, ikamet ettiğiniz ülkenin dışındaki başka bir ülkeye (sizin ülkenizdekinden farklı veri koruma kuralları sunabilecek olan başka bir ülkeye) aktarılmasına izin verdiğiniz anlamına gelmektedir.

BU GİZLİLİK BEYANINA YÖNELİK GÜNCELLEMELER

Kazandıran gerektiğinde bu Gizlilik Beyanında değişiklik yapabilir. Bu Gizlilik Beyanı'nın en son güncellendiği tarihi görmek için bu sayfanın en üstünde bulunan "SON GÜNCELLEME" açıklamasına bakınız. Bu Gizlilik Beyanında yapılan değişiklikler, gözden geçirilmiş Gizlilik Beyanının Sitede yayınlandığı tarihte geçerli olacaktır. Bu değişikliklerin ardından Kazandıran'la ilişki kurmanız, revize edilmiş Gizlilik Beyanını kabul ettiğiniz anlamına gelecektir.

BAŞVURU HAKKI VE İLETİŞİM

Kazandıran tarafından verisi işlenen tüm gerçek kişiler aşağıdaki adrese başvurarak kendisiyle ilgili;

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse bununla ilgili bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 7’inci maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme

Haklarına sahiptir.

Başvuru hakkınızı kullanmak için "Eyüp Sultan Mah. İmam Rabanni Cad. Cihad Sok. No:39 Sancaktepe / İstanbul" adresi üzerinden bizimle posta yoluyla iletişime geçiniz.

BAĞIMSIZ SATIŞ TEMSİLCİLERİ

Aşağıdaki hükümler, sadece Kazandıran’ın Bağımsız Satış Temsilcileri için geçerlidir:

Bu Gizlilik Politikası, Kazandıran Bağımsız Satış Temsilcilerinin Kazandıran tarafından çevrimiçi ya da çevrimdışı olarak toplanan Kişisel Bilgilerinin gizlilik ve güvenliği için geçerlidir. Bu bilgiler, yukarıda açıklandığı şekilde Kazandıran müşterilerinden gelen herhangi bir Kişisel Bilgiye ek olarak da toplanabilir.

Kazandıran Bağımsız Satış Temsilcisi olmak istemeniz durumunda, Kazandıran uygunluğunuzu belirlemek amacıyla gerekli bilgileri içeren Kişisel Bilgilerinizi alabilir ve kullanabilir.

Kazandıran Bağımsız Satış Temsilcisi olarak atanabilmeniz için, Kazandıran ile ayrı bir sözleşme ("Kazandıran Marketim İnternet Hizmetleri A.Ş. Tali Satıcılık Sözleşmesi") imzalamanız gerekmektedir. Sözleşme imzaladıysanız, bu Gizlilik Beyanına ve imzaladığınız sözleşmeye uygun olarak Kişisel Bilgileriniz Kazandıran tarafından toplanabilir, kullanılabilir ve paylaşılabilir. Bu Gizlilik Beyanı ve Kazandıran Marketim İnternet Hizmetleri A.Ş.. Tali Satıcılık Sözleşmesi arasında bir uyuşmazlık olması halinde Kazandıran Marketim İnternet Hizmetleri A.Ş.. Tali Satıcılık Sözleşmesi'nin şartları geçerli olacaktır.

Kazandıran Bağımsız Satış Temsilcisi (Takım Öncüsü dahil) olmanız durumunda, Kişisel Bilgileriniz aşağıdaki şahıslarla paylaşılabilir;

  • Bölge Satış Müdürleri, Bölge Satış ve Eğitim Şefleri, Bölge Satış Sorumluları veya Kazandıran’ın bağımsız yüklenicileri olabilecek eşdeğer kişilerle,
  • Takım Öncüsü olan Kazandıran Temsilcileriyle,
  • Bir Kazandıran Bağımsız Satış Temsilcisi'nin yardımını isteyen mevcut ve potansiyel müşterilerle,
  • Vergi ve kayıt tutma yükümlülükleri gibi yasal gereklilikler uyarınca devlet yetkilileriyle.

Kazandıran ve diğer servis sağlayıcılarının, Kazandıran İnternet Sitesini kullanmanıza ilişkin olarak toplayabileceği Kişisel Olmayan Bilgiler (yukarıda açıklandığı üzere) Temsilci hesap numarası ile birleştirilebilir. Kazandıran, iş modelini değerlendirmek ve geliştirmek için ve diğer dahili analitik amaçlar doğrultusunda, Sitenin Kazandıran Bağımsız Satış Temsilcileri tarafından kullanılmasının analiz edilmesi gibi gerekçelerle bu birleştirilmiş bilgileri kullanabilir.